суббота, 9 февраля 2013 г.

курсові роботи по менеджменту житомир

Науков нтереси: проблеми теор та практики планування дяльност пдпримств, корпоративний та фнансовий менеджмент, економка пдпримства, бзнес-освта.

Виклада дисциплни: планування  контроль на пдпримств, управлння проектами, методологя  органзаця наукових дослджень.

Член обласного комтету з економчних реформ Житомирсько обласно державно адмнстрац.

Кервник проекту створення студентського нновацйного бзнес-нкубатору "Житомирський обласний студентський нновацйний бзнес-нкубатор" за пдтримки Програми розвитку малого пдпримництва Житомирсько обласно державно адмнстрац (з жовтня 2010 р.).

Академк Академ економчних наук Украни, академк Академ соцального управлння, член двох спецалзованих рад по захисту дисертацй.

Лауреат Прем Кабнету Мнстрв Украни «За особлив досягнення молод у розбудов Украни» в номнац «За науков досягнення» (2007р.). Нагороджена Почесною грамотою Мнстерства освти  науки Украни за багаторчну сумлнну працю, особистий внесок у пдготовку висококвалфкованих спецалств (2010 р.).

Пройшла стажування у Державному Технологчному нститут Захдно Македон (Греця, м. Козан, 2005 р.), Технчному унверситет Каталон (¶спаня, м. Барселона, 2006, 2007 рр.) Була учасником Об днаного ґвропейського проекту 2004-2007 ґвропейськ стандарти у викладанн економки мжнародного туризму (CD JEP-24244-2003 EU)) та одним з авторв розробки ґвропейського стандарту викладання економки мжнародного туризму.

У 2009 р. захистила дисертацю на здобуття наукового ступеня доктора економчних наук за спецальнстю 08.00.04 економка та управлння пдпримствами (за видами економчно дяльност). У квтн 2011 року отримала атестат професора. Автор бльше 150 наукових праць та науково-методичних розробок. ґ автором трьох одноосбних та трьох колективних монографй, 5 навчальних посбникв з грифом Мнстерства освти  науки Украни. .

ГАЛИНА МИКОЛА·ВНА ТАРАСЮК, доктор економчних наук, професор, завдувач кафедри менеджменту Житомирського державного технологчного унверситету. У 1994 роц закнчила Укранський державний унверситет харчових технологй за спецальнстю «Економка та управлння в галузях АПК». Бльше восьми рокв працювала на посадах нженера-економста, бухгалтера, головного бухгалтера на пдпримствах м. Житомира.

Завдувач кафедри

Колектив кафедри менеджменту

На кафедр працюють 18 висококвалфкованих штатних викладачв та 10 сумсникв, серед яких професори, доценти, старш викладач, асистенти. Бльше половини з них мають науковий та вчений ступнь.

Кафедру менеджменту очолю доктор економчних наук, професор Тарасюк Галина Миколавна.

Перший завдувач кафедри - к.т.н., доцент Писаренко Борис Андрйович, який органзував становлення  формування кафедри як структурного пдроздлу економчного факультету. З 1996 року на чол кафедри: Осовська Галина Володимирвна, к.е.н., професор, вдмнник освти Украни, доктор флософ в галуз економчних наук. Автор 12 навчальних посбникв, 18 методичних розробок та близько 80 наукових статей.

Кафедра менеджменту була створена в 1994 роц на баз кафедри економки та органзац виробництва, як кафедра виробничого менеджменту. У 1999 р. вдбулося реформування в кафедру менеджменту та маркетингу, а 2006 р. в кафедру менеджменту з повним циклом фахових дисциплн з спецальност Менеджмент органзацй .

¶нформаця про кафедру

Кафедра менеджменту

Кафедра менеджменту

ЖитомирськийДержавнийтехнологчнийунверситет

Житомирський державний технологiчний унверситет

Комментариев нет:

Отправить комментарий